Gruppen igelkottarna!

 Hej! 

Denna vecka har vi börjat med våra grupper som vi hade förra terminen. När vi delar in oss i grupperna så brukar vi alltid ha en liten samling först med en "hej" och "namnsång" för att se vilka som är där. Sen äter vi lite frukt och sen har vi en aktivitet som är kopplat till vårt tema. Första gången så började vi med att välja namn till vår grupp och det blev de djuren som finns med i boken som vi ska jobba med så barnen fick välja mellan två djur vilket blev Igelkott för oss! Vi hittade en sång om igelkotten på Youtube som vi lyssnade på och försökte lära oss. Barnen fick även rita varsin igelkott. 





Andra gången vi träffades i vår grupp så skapade vi egna igelkottar av lera. Allt vi behövde vår lera, pinnar och lite fantasi! Barnen skapade supersöta igelkottar! 





Sista gången vi träffades denna vecka så lyssnade vi och sjöng om igelkott sången. Vi projicerade upp igelkotten så barnen fick gå fram och klappa på den.😊 Vi hittade även en saga om igelkotten på Youtube (en liten film) så vi tittade på den.