Dagens påskfest!

 Hej!

Idag var det dags för vår fina påskfest ute på Bamsesidan där vi började med fri lek och ansiktsmålning för de barn som önskade bli målade till något som hör påsken till. Därefter var det dags för olika lekar som var fördelade i tre stationer. Drömmen började med aktiviteten "hoppa säck" där vi delade in oss i två grupper och det blev en spännande tävling! Därefter var det dags att gömma 10 små färgglada ägg som barnen hjälptes åt tillsammans att hitta ute i buskar, bland gungor och rutschkanan. Den tredje aktiviteten fick vi springa och balansera med sked och ett maracasägg. Det blev mycket rörelse och skratt idag!

När vi minst anade kom påskharen på besök! Han berättade att han hade en överraskning till oss och vi skulle leta efter den över hela gården. Barnen var snabba och hittade tillsammans ett stort ägg och där fanns goda äpplen och ananas! 

Innan lunch blev det film med "Nicke nyfiken" som letade efter påskägg. Vi har även börjat med påsk pyssel denna veckan och det kommer vi att fortsätta med dessa dagarna.