Veckan som gått på Önskan.

 Vilket ljuvligt väder vi har!!! Det kan vara bra att lägga lite tunnare mössor och vantar då det trots kyliga morgnar har blivit betydligt varmare på eftermiddagen.

Vi har kommit igång med vårt teaterprojekt och först ut var Starkagruppen som börjat skapa kostymen till Roberta. Vi pratade om vilka material vi behövde och enades om att kartong var det bästa alternativet. 

Nästa vecka är det Robotgruppen och Solgruppen som ska börja på de andra karaktärerna.

Vid samlingarna har vi bl a lyssnat på saga via Urplay. Det blev en träning i att bara lyssna och skapa egna bilder i sitt huvud. 

Barnen har även provat på att hålla i samlingen. Idag hade vi Tigerjakt och dramatisering av Fem fina fåglar.

Efter lunchen har vi tittat på Miniagenterna ett program om barn som hjälper Agent X att lösa olika brott. Vi ser att barnen bearbetar det de sett och leker denna lek tillsammans både ute och inne.

Idag gick vi på promenad till tåglekplatsen. Ett barn utbrister"- Titta idag kunde jag själv!. Vid förra tillfället behövde barnet hjälp att klättra i nätet.

Vi avslutade veckan med att titta på Labyrint där det finns robotar i olika former. Några tyckte att de robotarna var lite läskigare än Lille Robot och Roberta som vi känner till.  En spontanlek utvecklades efter detta och en gigantisk labyrint byggdes upp.

Vi önskar Er alla en skön helg och hoppas på massor av sol.