Vad tycker barnen på Längtan?



Vi arbetar alltid med att barnen ska få vara delaktiga men denna veckan fick de möjlighet att påverka lite extra... Här är några exempel från vår vecka.






-Barnen har fått i uppdrag att komma med förslag på maträtter till en önskevecka. Utifrån förslagen fick de sedan röstat anonymt för att får fram 5 vinnande maträtter.



-Varje dag har vi en samling där vi bla uppmärksammar vem som är här, går genom dagen, datum och sjunger. Nu går terminen mot sitt slut och nu är de barnen som håller i samlingarna och vi pedagoger sitter med och lyssnar. Veckans fixare står för dukning, håller i samlingen och sedan berätta vad som serveras till lunch. Vi pedagoger sitter med och tittar och lyssnar på era duktiga, stolta barn som håller i samlingen helt själv ☺

-Ibland behövs det förändring. Nu tycker vi att de var dags för vårt fantasirum. Vi har märkt att de rummet inte varit så populärt och vi behövde då barnens hjälp till vad de vill att vi ska förändra för att bli en roligare lärmiljö att vara i. Barnen berättade att de inte leker doktor och frisör så ofta men gärna ville ha en båt och en krokodil med i leken... Vi tog in deras tankar och förslag och gjorde en förändring. Vilket var uppskattat hos barnen. 

Trevlig helg!