Huset är klart!


Gympan denna veckan hade vi ute på gröningen. Vi började med en uppvärmning för att bli ordentligt varma innan vi startade med vår hinderbana. Vi hade olika moment som balansera, hoppa jämfota och på ett ben, hoppa över och krypa under. Sedan avslutades banan med att kasta en träning, då tränar vi på att känna igen siffror. Den siffran som visades avgjorde hur många grodhopp eller sprattelgubbe-hopp vi skulle göra. 
Precis som vi brukar avslutades passet med frukt, vatten och en samarbetsövning. 

Efter lunch så följer veckans fixare med ut till vår kompost. Vi samlar matrester tillsammans med kompostströ som vi häller ut i komposten. Det är spännande att följa processen som sker i komposten från vecka till vecka. Förra läsåret fick vi näringsrik jord från komposten som vi kunde använda till våra odlingslådor, det hoppas vi på nu också.




Denna veckan har vi tapetserat djurens hus...och idag fredag står huset på plats uppe på vår scen och djuren kan flytta in. 
Förskolan ska sträva efter att varje barn
utvecklar sin förmåga att bygga, skapa och konstruera med hjälp av olika tekniker, material och redskap



 


 


Våra promenader till Käglinge har vi fortsatt med. Denna veckan gick vi lite längre och stannade vid naturhinderbanan i Käglinge.