Lillönskan V 45




  • Veckan började med våra härlig promenad tillsammans med Lilldrömmens kompisarna till planetlekplatsen. Där vi verkligen fick se höstens alla fina färger och lekte mycket på lekplatsen. T.ex. åkte ruschkana, gångade på gungor och klättrade på klätterställe…
  • Sedan pysslade vi på olika sätt med våra Mamma Mu projekt under veckan. Mamma Mu kom på besök tillsammans med sin kompis Kråkan och var med på våra samlingen och fruktstund. Sen fick vi ett uppdrag från Mamma Mu att  bygga kojen till den för att den har ingenstans att bo och mamma mu och kråkan undrade också var alla barn bor och hur ser ut deras hus.  Barnen började leka i kojan tillsammans med mamma mu och kråkan.
  • Vi delade upp barnen i tre grupper den ena gruppen byggde kojan till Mamma Mu och den andra gruppen gjorde hösttavlor med lov och färger och den tredje grupp hade konstellations leker.
  • Fredag sång och fruktstund tillsammans på Lilldrömen. Vi sjöng olika sjöng rar. T.ex Mamma Mu och Kråkans sång och vi började med att träna lucia sånger nu.