Önskan v44

 I och med att det är höstlov har vi något lägre beläggning på både barn och vuxna i huset. För den sakens skull ligger vi inte på latsidan utan fortsätter att erbjuda barnen utbildning inom olika områden.

Tisdagen spenderade vi ute och gjorde tillsammans upp en hinderbana. Det var en lek som barnen lekte inne" Sonicleken" som var inspirationen till banan. Vi lade ut steppstenar i olika storlekar och färger som ledde fram till hinder i olika höjder. Barnen provade både att gå, hoppa över och att krypa under.

Vi fäste cirklar i ställningarna och kastade prick med ärtpåsar. Här såg vi spår av förra veckans aktivitet i projektgrupperna då barnen sorterade skräp. Barnen kastade ärtpåsarna genom cirklarna och träffade korgen samtidigt som de sa att de kastade sopor. Ett barn blev en lastbil och tog korgen med "sopor" och körde till återvinningen och tömde. Sedan började leken om igen😃

Idag onsdag gick vi till Planetlekplatsen. Vi hade fått ett nytt meddelande från Lille robot som ville att vi med hjälp av olika uppdragskort skulle plocka naturmaterial.




Vi såg en massa löv som låg på marken och vi hade tagit med oss gatukritor så vi ritade av barnens konturer och sedan fick de pynta sig själv med löven. Vi gjorde även en stor fin sol med härligt gula höstlöv.